MP3 Gending Pangkur

Barusan upload ke esnips MP3 gending-gending Pangkur dari Pak Narto Sabdo bersama Condong Raos. Ada 3 gending Pangkur yang displit dalam beberapa file difolder Klaten http://www.esnips.com/web/klaten/.

Tags: , ,

No Responses to “MP3 Gending Pangkur”

  1. Wahyu Widodo Says:

    apik tenan, mp3 gawe aku kesengsem. nglipur ati amargo adoh saka omah.

  2. widya Says:

    aku ki ibu2 sing greget tenan karo gending2 pangkur.
    Wis tak jajal download ora iso2, mangka aku yo wis nurut ajarane mas prabu, ajari sing detil to, wong tuwo arep download wis pirang2 jam ora ono hasile. Piye mas, tulung yo ajari sing detil ngono looo

  3. prabu Says:

    Bunda bisa baca di http://prabu.wordpress.com/2007/09/25/download-mp3-di-esnips/
    Smoga nggak susah lagi. Matur nuwun

  4. wiwid Says:

    nuwun sewu kangmas prabu, lha kok mboten saged dipun save, malah langsung mlebet ing windows media player, kok mboten muncul file download???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: